Home Download Waar te koop? Contact

Espressomachine

De Rancilio Silvia is een echte Italiaanse handmatige espresso machine met alle belangrijke kenmerken die zo gewaardeerd worden door thuis baristas, waaronder de semi-professionele zetgroep die goed warmte geleidt, de bronzen boiler, de magneetknep en de hoge stoomdruk.

Bonenmolens

Voor de lekkerste espresso kunt u de koffiebonen van uw keuze het beste in hun geheel bewaren en voor het zetten vers malen. De Rancilio koffiemolens zijn nauwkeurig instelbaar zodat u de perfecte maling krijgt die bij uw koffiebonen past. Zowel verkrijgbaar met doseer systeem (ongeveer 7 gr. per keer) als zonder (koffie valt rechtstreeks in het piston).

Accessoires

Voor een optimale beleving maakt Rancilio een aantal hoogwaardige accessoires en (reserve) onderdelen. Bij elke Silvia wordt een kunststof koffiestamper geleverd maar Rancilio maakt ook een extra zware stamper met een vlakke ondergrond die precies past en waarmee u de koffie nog gemakkelijker aanstampt. Tevens is er voor hen die de Silvia en de Rocky naast elkaar op het aanrecht hebben staan een speciale bijpassende brede uitklopbak met twee lades (nog geen afbeelding).

Aanbevolen

Laat uw Silvia elke twee jaar nakijken en een onderhoudsbeurt geven voor een lange levensduur (vaker indien intensief gebruikt). Gebruik Brita kannen om het water te zuiveren waarmee u de espresso zet. Dit smaakt niet alleen lekkerder maar het voorkomt ook kalkaanslag in de machine.
Op de Rancilio apparaten geldt een garantie termijn van 2 jaar alleen als de machine via een officiŽle dealer is aangeschaft. Klik hier voor een lijst van officiŽle dealers. Voor accessoires en (reserve) onderdelen kunt u ook terecht bij de officiŽle dealers.

© 2009 Rancilio Nederland / Benelux